Gyártók

Autó Akkumulátor

RSS csatorna

Nincsen RSS csatorna hozzáadva

Banner Autó, Motor, teherautó akkumulátor gyár:


A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.

A Banner filozófiája
Műszaki tökély és optimális szolgáltatások, ez a Banner filozófiája. Ehhez tartozik a feltétlen pontosság és szállítói hűség, mely nagymértékű ökológiai felelősségtudattal társul. Az innovatív gondolkozás adja a garanciát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekre, amelyek üzembiztonsága és hosszú élettartama önmagáért beszél.

Több mint 70 év tapasztalatával rendelkező Banner Batterien

A Banner autó akkumulátorok már teljesen automatizált gyártósorokon, magas minőségi követelmények szerint készülnek az ausztriai Linzben.

A gyártó kapacitás és technológia folyamatos emelésével a Banner egész Európában ismert minőségi akkumulátor gyártóvá vált. Termékeit neves autógyárak is használják.


Bosch autó, teherautó akkumulátor gyár:


A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként" alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92%-a a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.  
 
A Bosch 1899 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős vállalat-csoport, Magyarország második legnagyobb külföldi ipari munkaadója fejlődött ki. A Bosch csoporthoz tartozó vállalatok Budapesten több telephelyen, Hatvanban, Miskolcon, Egerben és Szigetszentmiklóson találhatók meg. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez kiterjedt kereskedő és szervizhálózat azonban a teljes országot lefedi. A kereskedelmi üzletágak nemcsak Magyarország, hanem az Adria régió többi országának tevékenységét is koordinálják. 

Optimális indítóerő a járművekhez - Bosch S3 - S4 - S5 akkumulátorok Power Frame technológiával

2008 második negyedévében a Bosch egy innovációval állt elő az S3-S4-S5 akkumulátorok piacán, bevezette a PowerFrame hálótechnológiát, egy újítást, amely javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartamot. Az akkumulátorban található háló biztosítja az áram optimális áramlását, ezáltal fokozza az akkumulátor kapacitását és megbízhatóságát.

A mai gépjárművekben megjelenő számos elektromos funkció kielégítéséhez tökéletesített akkumulátor-technológia szükséges, amely megbízhatóan elégíti ki a megnőtt energiaigényeket. A Bosch S3-S4-S5 indítóakkumulátorok nagy teljesítményű PowerFrame ráccsal vannak ellátva, és megfelelnek a korszerű akkumulátorral szemben támasztott magas elvárásoknak. A hagyományos gyártási módszerekhez képest a PowerFrame technológián alapuló új, lyukasztott rácsrendszer jelentős mértékben javítja az akkumulátor komponensek teljesítményét és több energiát szolgáltat.

Az indítóakkumulátorban lévő rács kulcsfontosságú a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából. Az új lyukasztási módszer eredményeképpen a PowerFrame rács mikropórusos, deszilárd felületi szerkezettel rendelkezik, amelyhez az aktív massza tökéletesen tapad. A PowerFrame rácsszerkezetre jellemző még a rácsrudak elrendezése, amelyek közvetlenül a lemezcsatlakozóhoz vezetnek, így az energia veszteség nélkül, a lehető leggyorsabban apólusokhoz szállítódik.

A PowerFrame technológiával nagyobb arányú ólom jut a rács azon területeire, amelyeknek nagyobb az áramterhelésük. A stabil rácskeret megakadályozza a korróziót a rács szélein, és ezáltal megelőzi a rács tágulását. A lemez szeparátor sértetlen marad, így megelőzhető a rövidzárlat, amelyet az okozhat, hogy a rács érintkezik a negatív lemezzel. Ez jelentősen megnöveli a Bosch akkumulátorok hasznos élettartamát.

A Bosch S3-S4-S5 indítóakkumulátorok előnyei:

  • Megfelelnek a gyártók és gépjárművezetők által támasztott magas kényelmi és biztonsági igényeknek is.
  • A minimális vízfogyasztás eredményeképpen a BoschS3-S4-S5 akkumulátorok egyáltalán nem igényelnek szervizelést teljes élettartamuk során.
  • A légmentesen lezárt akkumulátorfedél-konstrukció maximális biztonságot nyújt, mivel nem szivárog a sav a szállítás során, vagy amikor a gépjármű ferde helyzetben van.
  • Az ergonómiai fogók lehetővé teszik az akkumulátor könnyű szállítását és beszerelését.

 

 Exide autó teherautó akkumulátor gyár:


Exide Technologies, amely tevékenységét több mint 80 ország területén végzi, és 2010 nettó árbevétele körülbelül $ 2,7 milliárd. Egyike a világ legnagyobb gyártók, forgalmazók és újrafeldolgozójának az ólom-savas akkumulátorok területén.  A Társaság globális üzletágak - Ipari Energiafogyasztók amerikai, Ipari Energiafogyasztók Európában, Amerikában Szállítás és Közlekedési Európa - egész sorát biztosítja, a tárolt elektromos energia termékek és szolgáltatások az ipari és közlekedési alkalmazásokban. Ezen túlmenően, Exide Ázsia Csendes-óceán / Külföldi műveleteiknek köszönhetően jelentős bevételeket a társaság, egyenletesen elosztotta az Ipari Energiafogyasztók és Közlekedési termékek között.


Electric Power, JászAkku akkumulátor gyár:


A 31-es főút mellett, Sülysáp határában, zöld övezetben közel 100.000 négyzetméteren helyezkedik el az 1994-ben megvásárolt Jász-Plasztik Kft. akkumulátorgyára. Ekkor indult el a gyár azon fellendülése, amely napjainkra Magyarország első számú és legkorszerűbb akkumulátorgyártó bázisává nőtte ki magát.

E rang elérését a folyamatos technikai újításokkal, a megbízható minőséggel és a vevői igényeket maradéktalanul kielégítő szolgáltatásokkal vívta ki. A cég vezetése minden minőséget javító kezdeményezést előtérbe helyez, aktívan részt vesz a minőségirányító rendszer folyamatos fejlesztésében. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és folyamatban van az ISO16969 minőségbiztosítási rendszer bevezetése. Ennek köszönhetően mára - a mintegy 500.000 darabos évi gyártási darabszámmal  - úgy nemzetközi, mint a hazai piac meghatározó szereplőjévé léptett elő.

Főbb tevékenységek:
- gépjármű indító akkumulátorok gyártása, fejlesztése, egyedi igények kiszolgálása
- járműmeghajtó (targonca) savas ólomakkumulátor gyártása, fejlesztése
- a gyártott illetve importált termékek: értékesítése, üzembe helyezése, szervizelése
- akkumulátor tartozékok (kábelek, csatlakozók, saruk, vízutántöltő rendszerek stb.)       
értékesítése
- szaktanácsadás
- hulladék akkumulátorok visszagyűjtése újrahasznosításra

A Jász-Plasztik Kft. termékei gondozásmentes (PbSb) illetve karbantartásmentes (PbCa), korszerű esztétikus kivitelű konstrukciók, polipropilén edényzetben.

JP akkumulátor gyár:

Motorkerékpár akkumulátorok gyártója : Yucell 
Az egyik vállalat Kínában, aki képes ellátni egy egész sor motorkerékpár, beleértve a zárt Gel MF, aktivált, karbantartást nem igénylő, nagy teljesítményű és a hagyományos típusú akkumumlátor gyártását. A motorkerékpár akkumulátorok használhatók a BMW, a Honda, a Harley-Davidson, a Yamaha és minden típusú utcai motorkerékpár-és off-road motorkerékpárhoz.  


Varta akkumulátor gyár:


A Johnson Controls a gépjármű indítóakkumulátorok világviszonylatban piacvezető gyártója. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, a következő, tisztán követhető feladatot valósítjuk meg: A legjobbat is mindig jobbá tenni. A korszerű fejlesztési- és gyártási rendszerek mellett, a Johnson Controls innovatív technológiai központokra helyezi a hangsúlyt, melyekben következetes munka során a termékek dizájnjának és teljesítményének optimálásavalósul meg.

VARTA. AZ ERŐ A HÁTTÉRBEN. ÉS MÉG SOKKAL TÖBB.

A VARTA a Johnson Controls exkluzív márkaportfóliójának része. Mindez, pedig nem véletlen: A VARTA ugyanis magas minőséget, innovatív technológiát és sokéves műszaki tapasztalatot képvisel. A VARTA széles termékkínálatával mindegyik gépjárműhöz a megfelelő akkumulátort kínálja. Ezen túlmenően a VARTA világszerte az egyik vezető akkumulátor márka, különösen, ha a minőségről, jövő irányultságú technológiáról és a természet tartalékaival történő felelősségteljes bánásmódról van szó.

A legfontosabb a belső energia, melyre a VARTA termékkel mindenkor számítani lehet. Az erőnek nem kell előretörnie ahhoz, hogy jelen legyen. A mi erőnk is inkább a bizalomban értendő. Ennek megfelelően a Johnson Controls, mint a gépjármű akkumulátorok világelső gyári beszerelője számos további szolgáltatásokat és ajánlatokat kínál - a Premium-Expertise jegyében - a terjesztésben és szervizben is. A termékeken túl „Az erő a háttérben. És még sokkal több." a különböző piaci igények teljesítését is jelenti.

A VARTA akkumulátorok erőt, dinamikát, kitartást és mobil energiát képviselnek. A VARTA minden járműhöz a megfelelő akkumulátort kínálja.

A Varta akkukból három minőségi fokozat létezik.

-Varta Black dynamic akku: Ezeket az akkukat elsősorban kis autókhoz ajánlja a gyártó, amelyeknél nincs szükség kimagaslóan nagy energiára az autó beindításához és üzemeléséhez.

- Varta Blue dynamic akku: Közép kategóriás autókhoz javasolt, mert itt már nagyobb teljesítmény kell az indításhoz, és az extra felszereltség is többet fogyaszt.

- Varta Silver dynamic akku: Felső kategóriás autókhoz készült, a sok extra miatt, illetve jobban ellenáll a magas motortéri hőfoknak, amely ugyan olyan ellensége az akkunak, mint a hideg.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés