Gyártók

Autó Akkumulátor

RSS csatorna

Nincsen RSS csatorna hozzáadva

Exide Premium 12v 100Ah 900A jobb+ akkumulátor

Exide Premium 12v 100Ah 900A jobb+ akkumulátor

Kálcium technológia! Kiemelten magas indítóáram !

1 év garancia.

Indítóáram:900Ah (EN)

Méret: 353x175x190

Abszolút karbantartásmentes, varázsszemes kivitel. Az akkumulátor fedele hegesztett dupla fedél. Eleget tesz az "Original Part Matching Quality" minősítésnek (eredeti beszállítói minőség)

Bővebb leírás


39 900 Ft Áfával

Termék elérhetőség: Az ár nem tartalmazza a beszerelés költségét!! Beszerelést ingyenesen csak a rossz akkumulátor itthagyása esetén biztosítunk !

20 hasonló termék:

Kálcium technológia! Kiemelten magas indítóáram ! Teljesen gondozásmentes! Töltöttség kijelzés, 1 év garancia.

Indítóáram:900Ah (EN)

Méret: 353x175x190

EA 1000 12V 100Ah/900EN Exide Premium típus egyidejűleg biztosít nagy energiasűrűséget, magas kapacitásértéket és nagy indítóáramot, mindezeket egy akkumulátorban. Magas indítási teljesítmény és megbízhatóság jellemzi, minden időjárási körülmények között. Nagy teljesítményű diesel és benzines motorokhoz. Magasfokú és luxus felszereltségű (gyári alap + opcionális kiegészítő) gépjárművekhez. Mindennapi használatnál "indul és megáll" üzemmódban is. (+30%) indítási teljesítmény a hagyományos akkumulátorokkal összevetve. Az EXIDE által szabadalmaztatott labirint rendszer, mely megakadályozza a sav kilépését. Abszolút karbantartásmentes. Az akkumulátor fedele hegesztett dupla fedél. Eleget tesz az "Original Part Matching Quality" minősítésnek (eredeti beszállítói minőség)

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés